Written by Youri Neefjes

Ziggo geeft cadeautjes weg!

Cadeautjes klinken je waarschijnlijk als muziek in je oren, zeker met de dure decembermaand op komst. Dat komt goed uit want Ziggo komt tot en met zondag 8 december met de Ziggo Uitpak Weken. Ben je nieuwsgierig wat dit voor jou als Ziggo klant betekent? In dit artikel bespreken we wat de uitpak weken inhouden en hoe je er gebruik van kunt maken.

Extra Films, series en sport

Met Ziggo Uitpak Weken probeert Ziggo betaalde televisiezenders onder de aandacht te brengen. Als abonnee van Ziggo krijg je tot en met het Sinterklaas weekend extra zender cadeau. Je krijgt ieder weekend toegang tot films, series en sport kanalen.

Ziggo Uitpak Weken Ziggo Sport Totaal

Ideaal voor de sportliefhebber is dat je met de uitpak weken ieder weekend toegang hebt tot Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal wordt ieder weekend opgesteld vanaf vrijdag 12:00 tot en met zondagavond. Daarmee kun je gratis kijken naar de kanalen 401 t/m 406. Of kun je jouw favoriete sport kijken in de Ziggo Go app.

Ziggo Uitpak Weken: Films en Cabaret

De uitpak weken zijn ook niet alleen geschikt voor de sportfanaten. Als je meer van films, series of cabaret bent heeft Ziggo ook aan jou gedacht. Op kanaal 13 of in de Ziggo Go app kun je vanaf vrijdag 20:00 tot en met zondagavond genieten van door Ziggo geselecteerde films, series en cabaret. De echte liefhebber blijft zo lang mogelijk kijken, maar zes weekenden op rij aan de buis gekluisterd zijn is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je via je digitale ontvanger tot 7 dagen gratis terugkijken.

Wat moet je ervoor doen?

De extra’s van Ziggo zijn helemaal gratis. Zonder bijkomende kosten kun je zorgeloos genieten van extra zender in de weekenden. Buiten dat het gratis is hoef je jezelf ook niet te registreren of aan te melden. Ziggo voegt de zenders zelf toe en haalt het er ook weer af.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *