Written by Donat

Ziggo lanceert internet-only abonnementen

Een uitbreiding van het aanbod van provider Ziggo: het is nu ook mogelijk om een internet-only abonnement met alleen een breedbandverbinding af te sluiten. Dit is een abonnement voor vast internet thuis zonder televisie en vaste telefonie. Voorheen was dit bij Ziggo niet mogelijk en kon er alleen worden gekozen voor een alles in 1 pakket of internet en tv pakket. Hiermee breid Ziggo dus het aanbod uit en kijkt het naar de ontwikkelingen in de markt.

De nieuwe Ziggo internet abonnementen

Bij de lancering van de internet abonnementen zijn er vier opties: Internet Start, Internet Complete, Internet Max en Internet Giga. De abonnementen worden onderscheiden op basis van internetsnelheid. Hieronder zie je een overzicht van de abonnementen, de bijbehorende snelheden en de maandelijkse tarieven.

AbonnementInternetsnelheid in Mbps (Download/upload)Tarief per maand
Internet Start75/10€ 42,50
Internet Complete300/30€ 52,95
Internet Max600/40€ 60,50
Internet Giga1000/50€ 65,50

Bovenstaande tarieven worden vanaf 1 juli allen (behalve het Giga-abonnement) € 2,- duurder per maand. Dit vanwege prijswijzigingen bij Ziggo vanaf 1 juli.

Goedkoopste Ziggo internet abonnement

Vanzelfsprekend zijn deze nieuwe toevoegingen ook direct goedkoper dan de varianten waarbij ook televisie (en eventueel vast bellen) inbegrepen is. Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op de normale prijzen zonder actie. Het goedkoopste internet abonnement van Ziggo is Internet Start. Voor € 42,50 ontvang je een abonnement met 75 Mbps downloadsnelheid en 10 Mbps uploadsnelheid.

De alleen internet abonnementen zijn € 6,- per maand goedkoper dan de varianten met kabel-tv. Dit geldt voor alle abonnementen.

Internet-only vooral populair onder jongeren

Volgens Ziggo is hiervoor gekozen doordat er gekeken is naar de ontwikkelingen in de markt. Ziggo wilt voor iedere klant een passende oplossing en dat is de reden dat een uitbreiding van het aanbod met internet-only abonnementen logisch is. Verder geeft Ziggo aan dat internet-only abonnementen vooral populair zijn onder jongeren die uitsluitend voor internet willen betalen.

Ziggo internet-only abonnement afsluiten

Heb je interesse in een internet-only abonnement van Ziggo? Klik dan op onderstaande knop en bekijk direct de abonnementen. Kies voor ‘ Ik wil geen interactieve TV’ om alleen de internet-only abonnementen te zien.

Ziggo
Vanaf 50MB/s | €52,-
Ziggo internet-only abonnementen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *