Written by Michelle Nannings

Ziggo en T-Mobile beste providers van Nederland

Ziggo en T-Mobile zijn tijdens de eerste Provider Awards 2020 verkozen tot de beste providers van Nederland. Ziggo heeft gewonnen in de categorie Internet & TV én Internet, TV en bellen. T-Mobile heeft gewonnen in de categorie Internet. Lees meer over waarom Ziggo en T-Mobile de beste providers zijn en op basis van welke criteria zij hebben gewonnen in dit artikel.

Wat zijn de Provider Awards?

Dit jaar zijn voor het eerst de Provider Awards georganiseerd. Dit om bij te dragen aan de markttransparantie, en om providers te stimuleren de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. De Provider Awards 2020 zijn gebaseerd op een aantal criteria om tot beste provider uitgekozen te worden. Dit zijn duizenden klantenreviews, de prijzen van providers en het aantal verkochte alles-in-1 abonnementen. De Provider Awards bestaan uit drie categorieën: Internet, Internet & TV en Internet, TV en bellen. Uit onderzoek, dat is uitgevoerd door online consumentenadviseur Pricewise, is gebleken dat 53% van de Nederlanders kiest op basis van kwaliteit. Gevolgd door de eigen ervaring met de provider en de prijs die de consument ervoor betaalt.

Ziggo wint de categorieën Internet & TV en Internet, TV en bellen

Uit onderzoek is gebleken dat Ziggo de beste provider is van 2020 en scoort hierbij in beide categorieën dan ook een 10 op basis van prijsstelling en het aantal verkochte abonnementen. Ook is gebleken dat 1 op de 3 Nederlanders kiest voor het goedkoopste abonnement, en aangezien Ziggo de beste prijsstelling heeft, heeft Ziggo ook de meeste abonnementen verkocht. Ook KPN en Budget Alles-in-1 zijn in de prijzen gevallen. In beide categorieën scoorden zij beter op klanttevredenheid dan Ziggo.

T-Mobile wint de categorie Internet

T-Mobile is de beste provider van 2020 als het gaat om de categorie Internet. T-Mobile scoorde een 10 op het aantal verkochte abonnementen, en ze hadden een hoge score op de klanttevredenheid. Dit is de eerste keer dat T-Mobile een consumentenprijs wint voor hun vaste internet abonnement. Youfone behaalde de tweede plaats met een hoge score op prijsstelling en het aantal verkochte abonnementen.

Ziggo en T-Mobile Alles-in-1

Wil jij de beste Alles-in-1-pakketten van Ziggo of T-Mobile nu bestellen? Dan zit je hier goed! Hieronder zie je een tabel met alles in 1 van zowel Ziggo als T-Mobile. Klik op jouw gewenste provider voor een direct overzicht van alle pakketten van de provider. Hierbij is het mogelijk om te vergelijken op onder andere soort pakket en prijs. Vervolgens kun je direct bestellen!

1) T-Mobile
Vanaf 50MB/s | €47,50,-
2) Ziggo
Vanaf 50MB/s | €52,-

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *