Written by Dennis Vlaar

Ziggo verbreed films en series aanbod

Ziggo heeft onlangs nieuwe exclusieve films en series toegevoegd aan hun “Ziggo Movies & Series” L en XL abonnement. In dit artikel lees je welke films en series dat zijn en hoe je deze gratis kunt bekijken. Lees dus verder!

Nieuwe films en series

In mei heeft Ziggo weer nieuwe films en series toegevoegd aan het abonnement. Ziggo heeft het 5e seizoen van HBO-serie “Billions” toegevoegd. Deze serie is in Nederland exclusief bij Ziggo te bekijken, omdat het een HBO-serie is. Verder voegt Ziggo “In therapy”, “I know this much is true” en “Cardinal” toe.

Gratis films kijken bij Ziggo

Als iemand op jouw adres klant is bij Vodafone, dan krijg je non-stop gratis extra’s als je daarbij klant van ziggo wordt. Wat je krijgt als je klant bent bij Vodafone & Ziggo:

  • Gratis Ziggo TV-pakket. Keuze uit: Movies & Series L, Ziggo sport totaal en Kids.
  • Veilig online pakket.
  • €5 op je Vodafone abonnement.
  • 2x zoveel data bij je Vodafone sim only.

Het is ook mogelijk om het “Movies & Series XL” pakket te kopen als je geen klant bent bij Vodafone. Het abonnement kost zonder de actie €11,95 per maand.

Klant worden bij Ziggo

Wil je gebruik kunnen maken van het “Movies & Series” pakket? Wordt dan klant bij Ziggo! Om te kijken welk pakket het beste bij jou past kun je gebruik maken van onze onafhankelijke vergelijker. Vul je postcode in en bekijk de opties. Als je meteen een abonnement wilt afsluiten, dan kan dat via de bestelknop!

Movies & Series

Het “Movies & Series” pakket van Ziggo is een on-demand filmdienst. Dit houdt in dat je de films en series kunt kijken wanneer je zelf wilt. Het is ook mogelijk de films en series op je telefoon te kijken via de Ziggo GO app. Op de videodienst zijn honderden films en complete seizoenen van series te bekijken.

Ben jij al klant bij Ziggo en Vodafone?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *