Written by Dennis Vlaar

Ziggo verhoogt abonnementsprijzen

Ziggo verhoogt zijn abonnementsprijzen nadat eerder KPN en XS4ALL dit ook al deden. Het gaat vooral om abonnementen die met internet zijn gecombineerd. In dit artikel bespreken we de abonnementsprijs verhoging. Lees dus verder!

Prijsverhoging

Ziggo verhoogt de prijzen van zijn abonnementen waar vast internet met tv-pakketten wordt gecombineerd. De abonnementen gaan €2 per maand duurder worden. Het duurste internet + TV pakket van Ziggo blijft wel gelijk in prijs. Het Giga pakket kost €98,50 per maand. Vorig jaar verhoogde Ziggo zijn prijzen ook, toen met €2,50 per abonnement.

Reden prijsverhoging

De reden voor Ziggo om de prijzen te verhogen, is met name de groei in het datagebruik van klanten. Daarnaast heeft het ook te maken met inversteringen in het netwerk van Ziggo. Ziggo is namelijk bezig met het uitbreiden van het Giga-net waarmee internetsnelheden tot 1Gbps mee worden bereikt. Momenteel ligt de uitrol van het netwerk wegens corona stil.

Voor wie geldt de prijsverhoging?

De prijsverhoging van de abonnementen geldt voor alle klanten. Als je nieuwe klant bent bij Ziggo en je hebt een actiekorting, dan geldt de prijsverhoging na het verlopen van de korting. De prijswijzigingen gaan in op 1 juli. Omdat Ziggo de prijzen verhoogt, zijn klanten vrij om hun contract op te zeggen. Als je de nieuwe prijzen te hoog vindt, kun je dus gemakkelijk overstappen.

Overstappen

Vind je de nieuwe abonnementsprijzen van Ziggo te duur? Dan kun je overstappen naar een andere provider. Gebruik onze onafhankelijke vergelijker om te zien wat het internet + TV aanbod is. Gebruik de sliders om aan te geven hoe groot je abonnement moet zijn. Bekijk daarna welke provider en welk abonnement het beste bij je past. Wil je meteen een abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Wat vind jij van de prijsverhoging van Ziggo?
Laat je mening achter!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *