Written by Savanna

Ziggo verhoogt tarieven van abonnementen

Vanaf juli 2019 zal Ziggo de prijzen voor haar verschillende pakketten gaan verhogen. Dit heeft het per mail kenbaar gemaakt aan haar huidige klanten. Zo zullen bijvoorbeeld de Alles in 1 pakketten en internet & tv pakketten duurder worden. In deze blog zullen we de prijsstijgingen van de pakketten, de gevolgen voor u als klant en de redenen van Ziggo bespreken.

De prijsstijgingen van de pakketten

Ziggo verhoogt de prijzen voor de Alles in 1 pakketten, Internet & TV pakketten en voor de internet pakketten. De prijzen voor de Alles in 1 pakketten van Ziggo stijgen met €2,50 per maand. Ook de Internet & TV pakketten stijgen met datzelfde bedrag van €2,50, wat neerkomt op een procentuele stijging van 3 tot 5%. Het Internet Start pakket van Ziggo stijgt met €2,55, een procentuele stijging van 6%. Het Internet Complete en Internet Max pakket van Ziggo stijgen respectievelijk met €2,95 en €2,00.

Wat krijgen de klanten terug voor de prijsstijging?

Ziggo beweerd dat de investeringen nodig zijn om het netwerk snel, veilig en betrouwbaar te houden. Mede door het stijgende dataverbruik acht Ziggo het nodig om te werken aan het netwerk. Eind maart toen de internetsnelheden van het Ziggo netwerk werden verhoogt met 25% kondigde Ziggo geen prijsverhogingen aan.

Verhoging maandtarief Volop Bellen

Naast de stijgingen van de prijzen van de pakketten van Ziggo verhoogt het ook de prijs van Volop Bellen. Volop Bellen kun je extra nemen bij jouw Alles in 1 pakket of vast bellen pakket van Ziggo. Met deze Volop Bellen optie kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Waar dit voorheen €10,95 koste, wordt de prijs de komende maand verhoogd naar €11,95.

Opzoek naar een Alles in 1 pakket?

Ben jij opzoek naar een nieuw Alles in 1 pakket? Dan ben je hier aan het goede adres. Door het grote aanbod van tegenwoordig is het moeilijk om de verschillende aanbieders op een eerlijke manier met elkaar te vergelijken. Wij hebben dit voor jou makkelijk gemaakt. Met onze vergelijker kun je gemakkelijk vergelijken op het soort internet en de snelheid ervan. Ook kun je selecteren op de hoeveelheid minuten dat je wilt bellen. Ten slotte kun je in onze Alles in 1 vergelijker je postcode invoeren om te kijken welke pakketten beschikbaar zijn voor jouw woning.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *