Allesin1check.nl is continu actief om de kwaliteit van de informatie die getoond wordt op de website actueel en betrouwbaar te houden. De informatie die getoond wordt op de website van Allesin1check.nl is een indicatie van de alles in 1 markt, Allesin1check.nl is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie.

Het kan voorkomen dat providers haar tarieven en/of prijsplannen wijzigen waardoor de getoonde informatie op Allesin1check.nl op een specifiek moment onjuist kan zijn. Zoals hierboven vermeld probeert het team van Allesin1check.nl zoveel en zo snel mogelijk alle prijsveranderingen door te voeren en op de juiste manier te communiceren naar de bezoeker. Echter kunnen wij door eventuele plotselinge wijzigingen geen garantie geven dat de informatie op Allesin1check.nl naadloos aansluit met de actualiteit.

Heb jij gemerkt dat er iets niet klopt of op een verkeerde manier vermeld staat op de website? Laat dit dan direct aan ons weten en vul ons contactformulier in zodat wij de ontbrekende of onjuiste informatie kunnen bijwerken.

Copyright
Allesin1check.nl behoudt alle rechten over alle inhoud van de website, waaronder auteurs- en merkenrechten en andere eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op deze site staat. Hieronder vallen alle afgebeelde gegevens, zoals teksten, foto’s, illustraties, handels- en merknamen, logo’s en ander grafisch materiaal. De gebruiker heeft dus geen enkel recht op een van bovenstaande rechten. Het is zonder schriftelijke toestemming van de uitgever niet toegestaan om informatie, beeldmateriaal en nieuwsberichten, die gepubliceerd worden op Allesin1check.nl, op enige wijze te gebruiken, kopiëren en/of herpubliceren.