goedkoopste alles in 1 pakket

Ontzettend veel mensen zijn op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket voor thuis. Aangezien er veel providers zijn, betekent het ook dat er steeds meer geconcurreerd wordt op prijs. Alles in 1 providers weten natuurlijk ook dat er veel vraag is naar voordelige pakketten.
Deze pagina is gemaakt om jou te helpen met het vinden van het goedkoopste alles in 1 pakket dat het meest bij jou past. Dit doe je door te vergelijken. Je kunt namelijk filteren op onder andere prijs, soort internet en samenstelling van pakket. Check op deze pagina alles over goedkope pakketten!

Goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken?

Welke providers bieden de goedkoopste alles in 1 pakketten aan? Check het direct in de onderstaande vergelijker via eigen filters en de postcode check. Filter op basis van jouw persoonlijke wensen; zo kun je ook voor een internet en tv pakket kiezen. Het aanbod staat al gefilterd op prijs van laag naar hoog (op basis van totaalprijs per jaar), dus het enige wat je hoeft te doen is pakketten te vergelijken en voor jouw favoriete pakket te kiezen.

Hoe bespaar je op internet, bellen en tv?

Indien je specifiek op zoek bent naar het goedkoopste alles in 1 pakket, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om goedkoper uit te komen en zo te besparen.

 • Let goed op de internetsnelheid. Een lagere internetsnelheid is goedkoper. Indien je dus wilt besparen, is het handig om dit te checken.
 • Bij sommige aanbieders betaal je meer voor een pakket met meer tv-zenders. Als je zo voordelig mogelijk uit wilt komen, is het verstandig om voor een pakket met minder tv-zenders te kiezen.
 • Let op de aansluitkosten per provider. Zie je gelijkwaardige pakketten op het gebied van prijs en samenstelling? Dan is het mogelijk om goedkoper uit te komen als je bij de ene provider minder aansluitkosten hoeft te betalen dan bij de andere. Soms hoef je bij sommige providers zelfs (tijdelijk) geen aansluitkosten te betalen.
 • Tijdelijke kortingen worden vaak gebruikt door alles in 1 providers om alles in 1 pakketten aantrekkelijk te maken. Het kan interessant zijn hiernaar te kijken, maar let erop dat je niet altijd goedkoper uitkomt.

Internet in een alles in 1 pakket

Prijzen van pakketten verschillen vooral door internetsnelheid. Zo is de internetsnelheid van de goedkoopste pakketten vaak 50 Mbps download- en upload of lager.

Om zo goedkoop mogelijk uit te komen, kies je dus voor een lagere internetsnelheid. Bedenk vooraf wel of dat voor jou geen groot probleem is. Heeft jouw huishouden 4 of meer inwoners en wordt er vrij veel gebruik gemaakt van het internet? Bedenk dan of het wel verstandig is om een lage internetsnelheid te kiezen. Het kan dan ook een goed idee zijn om voor de goedkoopste alles in 1 met minimaal 100 Mbps downloadsnelheid te kiezen.

Goedkoop internet abonnement?

Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om een internet abonnement los af te sluiten. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn: er wordt weinig of geen tv gekeken, er is al een los tv pakket, de vaste telefoon wordt niet gebruikt, men wilt besparen, etc. Onder andere door deze redenen worden er vaker alleen internet abonnementen afgesloten.

Natuurlijk geldt ook hier: velen willen zo goedkoop mogelijk uitkomen. Ze zijn dus op zoek naar een goedkoop internet abonnement. Dit zijn abonnementen met maximaal 50 Mb/s download- en uploadsnelheid en zijn vooral geschikt voor lichtere gebruikers en kleinere huishoudens.

Tijdelijke kortingen van providers

Zoals in de bovengenoemde punten staat beschreven, komen aanbieders regelmatig met tijdelijke kortingen. Denk aan acties als: ‘Eerste 6 maanden €15,- korting’. Het is mogelijk om hierdoor te besparen, maar dat is niet altijd het geval. Soms kom je in totaal namelijk niet goedkoper uit.

Een voorbeeld: als je normaal €50,- per maand betaalt, maar met een actie de eerste drie maanden €30,-, dan bespaar je in totaal €60 ,- voor de gehele contractduur (meestal 1 jaar). Uiteindelijk betaal je €540,- in totaal. Een ander goedkoop alles in een pakket kost je €37,50 per maand. Hiervoor is er geen tijdelijke korting, maar je betaalt in totaal maar €450,-. Met het pakket zonder tijdelijke korting kom je dan goedkoper uit.

In sommige gevallen kunnen tijdelijke kortingen wel het verschil maken, dus ons advies is om altijd naar het totale bedrag te kijken. Je kunt in onze vergelijker het goedkoopste alles in 1 pakket vergelijken en direct per abonnement zien wat de totale contractprijs is door op ‘Meer info’ te klikken.

Wat is de goedkoopste alles in 1 provider?

Over het algemeen geldt dat verschillen in pakketten meer invloed hebben op de prijs als verschillen in providers. Hoewel er natuurlijk wel prijsverschillen zijn, is de samenstelling van je pakket belangrijk.

Op basis van onze vergelijker, zijn dit de goedkoopste alles in 1 providers:

 • Youfone
 • T-Mobile
 • Budget Alles in 1
 • Online.nl

Youfone

Vanwege een actie is alles in 1 bij Youfone voor 9 maanden momenteel €29,- in plaats van €44,- per maand. Daarom is het nu zeer voordelig. De goedkoopste Youfone pakketten, die normaal dus €44,- kosten, hebben wel een internetsnelheid van 30 Mbps (download). Voor €1,- extra (per maand) ontvang je 50 Mbit/s downloadsnelheid en voor €2,- extra ontvang je 100 Mbps downloadsnelheid.

T-Mobile

Bij provider T-Mobile is het tarief voor de goedkoopste alles in 1 pakket €47,50 per maand. In totaal is T-Mobile, naast Youfone, op basis van totaalprijs (jaartarief) een van de goedkoopste providers voor een alles in 1 pakket. Dit is op basis van de normale tarieven van een alles in 1 pakket, zonder tijdelijke acties.

Budget Alles in 1 en Online.nl

Verder behoren Budget alles in 1 en Online.nl tot de goedkoopste providers. Waar T-Mobile een eigen netwerk heeft, geldt dat voor deze virtuele providers niet: ze maken gebruik van een netwerk van een ‘grote’ provider (dit geldt ook voor Youfone). Hierdoor kunnen ze pakketten ook relatief goedkoop aanbieden.

Budget Alles in 1 en Online.nl hanteren dezelfde prijs voor hun goedkoopste alles in 1 pakket, namelijk €47,50. De virtuele providers hebben vaak wel leuke aanbiedingen, zoals cashback, korting of een cadeau. Controleer wel altijd goed of dit ook betekent dat je goedkoper uitkomt, want dat hoeft niet altijd zo te zijn!

Wat zijn andere goedkope pakketten?

Met alles in 1 kies je voor zowel internet, bellen als tv. Je maakt dus gebruik van alle drie de diensten. Er zijn echter ook andere pakketten. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld alleen internet en tv wilt. Indien je dan op zoek bent naar het goedkoopste internet en tv pakket, geldt eigenlijk hetzelfde: kies voor een lagere internetsnelheid, minder tv-zenders, vergelijk providers en let op aanbiedingen.
Mogelijke alternatieve pakketten, waarvoor je zou kunnen kiezen (in plaats van alles in 1):

 • Internet en tv
 • Internet en bellen
 • Alleen internet

Er is enig verschil te zien in prijzen tussen verschillende pakketten. Waar T-Mobile de goedkoopste alles in 1 oplossing aanbiedt, ben je bij Youfone het voordeligst uit wanneer je voor Internet + bellen kiest. Wil je internet & tv? Dan is T-Mobile weer de goedkoopste provider (€30,- per maand). Alleen een internetabonnement afsluiten? Dan zijn zowel T-Mobile als Youfone het goedkoopst, al loopt er momenteel wel een actie bij Youfone, waardoor je tijdelijk nog minder betaalt.

Overzicht: Alle alles in 1 providers

Benieuwd uit welke providers je kunt kiezen? Zie hieronder een overzicht met alle providers die (goedkope) alles in 1 pakketten aanbieden:

 • T-Mobile Thuis
 • KPN
 • Ziggo
 • Youfone
 • Budget Alles in 1
 • Online.nl
 • Solcon