Internet bellen tv
Op zoek naar een pakket met internet, tv & bellen? Dit soort pakketten worden ook wel een alles in 1 pakket of 3-in-1 pakket genoemd. Het bevat namelijk alle drie de diensten voor thuis: zowel internet, bellen als tv.

De grootste voordelen van dergelijke pakketten zijn dat ze in verhouding het meest voordelig zijn (u ontvangt korting omdat u voor een totaalpakket kiest) en dat u in één keer alle benodigde diensten voor thuis afsluit. Op deze pagina geven we meer informatie over internet, tv en bellen en kunt u direct vergelijken.

Internet + TV + Bellen vergelijken

Hieronder vergelijkt u direct abonnementen die naast internet ook bellen en tv bevatten. Tijdens het internet, bellen & tv vergelijken kunt u filteren naar wens op onder andere internetsnelheid, televisiezenders, providers en prijzen. Klik bij uw gewenste pakket op ‘Bekijk’ voor meer informatie & om het pakket af te sluiten!

Vergelijkingssite internet, tv en bellen

Alles in 1 Check is een vergelijkingssite van internet en tv en bellen pakketten (alles in 1). Hierboven vergelijkt u dergelijke pakketten. In onze vergelijker kunt u filteren tot u uw favoriete abonnement heeft gevonden. Hieronder ziet u enkele tips voor het vergelijken:

 • Doe een postcodecheck, zodat u zeker weet dat u alleen pakketten krijgt te zien die u ook daadwerkelijk kunt afsluiten (op basis van uw regio).
 • Door het filteren op onder andere internetsnelheid en tv-zenders kunt u een pakket samenstellen dat goed bij u past.
 • Filter op prijs om tot een pakket te komen dat binnen uw budget past.
 • Bekijk binnen de vergelijker of er bepaalde acties voor internet, bellen & tv pakketten zijn zijn (zoals een aantal maanden korting of een cadeau).

Pakket met of zonder bellen?

Vroeger maakte men vaker gebruik van een vaste telefoon dan tegenwoordig. De mobiele telefoon wordt dan gezien als vervanger. Dat is waarom er nu ook alleen internet & tv pakketten zijn.

Twijfelt u tussen een pakket met vaste telefoon en zonder vaste telefoon? Het belangrijkste is dan om te bepalen of deze wordt gebruikt in uw huishouden. Indien u een telefoon met abonnement heeft, waar voldoende belminuten op staan, kan dat een vaste telefoon vervangen. Vindt u het toch fijn om de vaste telefoon te gebruiken? Dan is een internet, bellen & tv pakket geschikt.

Op onze website is het hier mogelijk om internet en tv pakketten te vergelijken.

Internet, bellen en tv in een pakket (3-in-1)

Hieronder is per dienst een omschrijving te zien van hoe het eruit ziet in een 3-in-1 pakket.

Internet

Internet abonnementen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken binnen het dagelijks leven en ook u zult afhankelijk zijn van internet in uw woning. Tegenwoordig is de dekking van ADSL en kabelinternet in Nederland goed te noemen, echter zijn er wel degelijk verschillen tussen sommige regio’s. De verschillen binnen het kader van een internet abonnement zit hem voornamelijk in de snelheid van de internetverbinding.

Inmiddels is er binnen Nederland ook de mogelijkheid om voor een glasvezelverbinding (enorm snelle internetverbinding) te kiezen, wil jij hier meer over weten? Bekijk dan deze pagina.

Bellen

Tegenwoordig maken steeds minder huishoudens gebruik van een telefoonverbinding voor in huis. Veel consumenten bellen voornamelijk mobiel, echter willen veel consumenten de klassieke telefoonlijn nog niet volledig afstoten en kiezen toch veel huishoudens nog voor het gebruik hiervan.

Natuurlijk wilt u hier absoluut niet teveel voor betalen omdat u het waarschijnlijk niet regelmatig gaat gebruiken, daarom is het een voordeel als u kiest voor een alles-in-1 pakket, dan profiteert u direct van een prijsvoordeel bij de betreffende provider!

Televisie

Televisie kijken verloopt allemaal digitaal (via DTV of IPTV) en brengt meerdere voordelen met zich mee, zo profiteert u van:

✓ Zeer scherp beeld
✓ Enorm zuiver geluid van hoge kwaliteit
✓ Extra zenders, zowel TV als Radio

Binnen de markt voor televisieabonnementen is ook veel veranderd de afgelopen jaren, zo is tegenwoordig vrijwel alle televisie interactief. Interactieve televisie is enkel mogelijk middels een kabelaansluiting (COAX, DSL of Glasvezel). U kunt daarnaast met een interactief televisieabonnement de reclameblokken eruit halen omdat u handmatig door kunt spoelen (enkel mogelijk bij het terugkijken van programma’s).

Internet, tv & bellen aanbieders

Er zijn voldoende aanbieders van internet, bellen en tv pakketten. Zie hieronder een overzicht van alle internet, tv & bellen providers:

 • KPN
 • T-MobileZiggo
 • Youfone
 • Online
 • Budget Alles in 1 (Budget Thuis)
 • Solcon
 • Caiway
 • Delta

Voordelen van een internet, tv en bellen pakket

Waarom zou u eigenlijk voor een 3-in-1 pakket kiezen? Hieronder leest u de voordelen van een dergelijk pakket:

 • Het is goedkoper om in een keer alle drie de diensten af te nemen, in plaats van de diensten los af te nemen. Relatief gezien is een internet, bellen & tv pakket dus het goedkoopst.
 • Dergelijke pakketten zijn het eenvoudigst om af te sluiten. U hoeft niet twee of drie keer een pakket af te sluiten. In plaats daarvan sluit u één pakket af met alle diensten.
 • 3-in-1 pakketten zijn vaak te combineren met een mobiel abonnement voor extra korting.
 • U heeft maar één factuur in plaats van meerdere facturen.
 • Heeft u vragen of opmerkingen over internet, televisie of vaste telefonie? Dan heeft u één contactpersoon bij één provider. Dat maakt communicatie een stuk makkelijker.