Internet providers vergelijken

Door alle internet providers met elkaar te vergelijken kunt u maandelijks veel kosten besparen op uw internet abonnement. In principe kunt u kostenloos en zeer eenvoudig een overstap maken naar een andere provider, binnen Nederland is dit namelijk een vereiste. Alle internet providers hebben onderling een afspraak dat een overstap eenvoudig en goed moet kunnen verlopen voor de consument. Deze regel is in het leven geroepen om de consument te beschermen. Tijdens het overstappen kunt u eenvoudig aangeven bij welke provider u een contract hebt en naar welke provider u over gaat stappen, de internet providers zullen dan onderling de overstap verzorgen. Natuurlijk bent u als consument vrij om zelf de overstap te regelen, u kunt alle lopende contracten dan zelf beeindigen.

Welke providers zijn er?

Om u een beeld te geven van alle providers in Nederland hebben wij een totaal overzicht gemaakt met alle internet providers:
✓ Caiway
✓ Fiber
✓ KPN
✓ NLE
✓ Online
✓ Tele2
✓ Telfort
✓ Vodafone
✓ XS4ALL
✓ Ziggo
✓ Canaldigitaal
✓ Stipte
✓ OnsBrabantNet

Niet tevreden over uw huidige provider?

Bent u niet tevreden over de internet snelheid, service en kwaliteit van uw huidige internet provider? Laat het ons dan weten middels een e-mail of laat een review achter bij de betreffende provider. Op deze manier kunnen wij deze informatie meenemen in onze vergelijker en zal de vergelijker alleen maar verbeterd worden. U wilt natuurlijk gebruik kunnen maken van de beste internet provider binnen uw regio. Wij kunnen u daarmee helpen, vraag ons gerust om advies middels een e-mail en wij zullen deze z.s.m. beantwoorden en u begeleiden in de overstap naar een andere provider.