KPN is een van de grootste alles in 1 aanbieders op de Nederlandse markt, al dan niet de aller grootste. Door de jaren heen heeft KPN een sterk netwerk opgebouwd en hun diensten geoptimaliseerd, waardoor het aanbod vrij uitgebreid is. KPN tv en KPN internet is al erg populair en je bespaart veel geld als je beide diensten combineert!

Waarom KPN?

Kies je voor KPN, dan krijg je:

  • Combivoordeel wanneer je je alles in 1 pakket combineert met mobiele diensten van KPN
  • Een snel en betrouwbaar netwerk
  • 20 miljoen gratis WiFi locaties ter wereld
  • De monteur komt je alles in 1 pakket gratis installeren

Aanbod alles in 1 abonnementen KPN

KPN biedt 3 verschillende alles in 1 abonnementen, namelijk instap, standaard en premium. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. De pakketten verschillen van elkaar in het aanbod van tv-zenders, de interactieve mogelijkheden en de internetsnelheden. De pakketten worden hieronder weergegeven:

KPN geeft altijd de eerste 6 maanden flinke kortingen aan nieuwe klanten. Zo betaal je voor de het instap en het standaard pakket het eerste half jaar maar €35,- en voor het premium pakket €50,-. Daarna betaal je uiteraard wel veel meer, maar dit levert toch al een behoorlijk kostenvoordeel op.

Vaste telefonie en mobiele telefonie

Een alles in 1 abonnement bestaat altijd uit internet, televisie en vaste telefonie. Al wordt vaste telefonie vaak niet meer gebruikt, zit dit er regelmatig toch nog in. Echter hoef je bij KPN geen belbundel te activeren, waardoor je wel van de alles in 1 voordelen kunt profiteren zonder dat je betaalt voor diensten die je niet gebruikt.
Het levert je nog meer voordeel op wanneer je je mobiele abonnement combineert met het alles in 1 pakket. Namelijk combivoordeel.

KPN Compleet

Combineer je de vaste met mobiele diensten bij KPN? Dan krijg je maandelijks €5,- korting op je totale kosten, dubbel zoveel data in de hele EU voor je mobiele telefoon en een gratis extra zenderpakket. Met een tweede mobiele abonnement kun je ook nog een gratis onderling bellen en MB’s delen.

KPN internet

Voor de internetverbinding maakt KPN gebruik van een sterk glasvezel en ADSL netwerk, waardoor het hoge snelheden van behalen. Echter is jouw locatie afhankelijk voor de snelheid van KPN internet. Daarom is het altijd goed om de postcodecheck te doen, waar KPN ook altijd om vraagt wanneer je gaat kiezen voor een alles in 1 pakket. Het KPN internet netwerk is zeer snel, dus wanneer je deze snelheden kunt behalen biedt dit zeker een voordeel. Voor bedrijven adviseren wij dan ook een alles in 1 abonnement van KPN

Het modem van KPN is de KPN Experia Box. Deze heb je nodig om je snelle WiFi verbinding te kunnen ontvangen. Je kunt hem vrij gemakkelijk zelf installeren. Op de website van KPN staan complete filmpjes waarin voor wordt gedaan hoe je deze box aansluit. Lukt het niet? Dan kun je de hulp van de klantenservice inschakelen.

Het netwerk van KPN

KPN noemt haar eigen netwerk al jaren zeer betrouwbaar en het beste netwerk, maar het is altijd maar de vraag of dat echt zo is. Onlangs heeft de Consumentenbond in een onderzoek het netwerk van KPN en Ziggo met elkaar vergeleken en het blijkt dat KPN terechte uitspraken doet over haar netwerk. Dit goede netwerk zorgt voor een uitblinkende beeldkwaliteit en snelle internetverbinding.

Gratis WiFi bij KPN

KPN heeft over de hele wereld ruim 20 miljoen hotspots gerealiseerd door middel van het modem bij klanten in huis, waar je als klant van KPN gebruik van kunt maken. Niet alleen thuis, maar ook buiten de deur kun je dus gebruik maken van een WiFi netwerk waar je niets voor hoeft te betalen. Wanneer je klant wordt van KPN krijg je een inlogcode om op dit WiFi netwerk in te loggen.

Ervaringen/reviews van klanten KPN

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over KPN. Deze provider is zeer transparant en geeft de klant wat beloofd wordt op de website. Wat vind jij van de alles in 1 diensten van KPN? Laat het ons weten in een reactie!