Let op: NLE Alles in 1 is Budget Alles in 1 geworden. Op deze pagina zijn daarom de pakketten van Budget Thuis te zien.
Lees hier alle informatie over Budget Thuis.

NLE is momenteel de jongste én de goedkoopste provider op de markt van alles in 1 abonnementen. Volgens de provider werd het tijd om eens wat beweging te brengen in deze, naar eigen zeggen, ‘vastgeroeste’ markt. Dit heeft NLE de stap doen zetten om onder de naam NLEx actief te worden in de alles in 1 markt. Met haar ervaring als gas- en energieleverancier belooft deze stap een groot succes te worden. NLE biedt alles in 1 pakketten vanaf €29,95 per maand.

Over NLE

Alles in 1 provider NLE is van origine een gas- en energieleverancier welke staat voor lage prijzen én een goede service. Deze visie zet het bedrijf ook voort bij het aanbieden van de alles in 1 pakketten. NLE wilt zichzelf net als op de energiemarkt, ook op de alles-in-1 markt positioneren als een prijsvechter die innovatie wilt brengen in een naar eigen zeggen ‘vastgeroeste’ markt. Volgens de provider lijkt de energiemarkt erg op de alles-in-1 markt en daarom snapt zij ook goed wat de klant wilt. Beide markten bieden een dienst aan die eigenlijk ieder huishouden nodig heeft en een deel uitmaakt van de maandelijkse vaste lasten, die het liefst zo goedkoop mogelijk zijn. Daarnaast kan het voor de consument heel handig zijn om al deze vaste diensten (gas, licht, tv, bellen en internet) bij dezelfde leverancier onder te brengen, zodat je maar met slechts één partij te maken hebt.

Het netwerk van NLE

NLE beschikt niet over een eigen netwerk en maakt daarom gebruik van het koper en glasvezelnetwerk van KPN. Dit netwerk is al jarenlang zeer betrouwbaar en daardoor ben je bij NLE zeker van een stabiel netwerk met een dekking in heel Nederland.

Gratis modem en WiFi versterker

Met een alles in 1 abonnement bij NLE maak je gebruik van een V10 modem. Deze krijg je gratis geleverd wanneer je een abonnement afsluit. Dit V10 modem staat bekend om de snelle WiFi die het in je huis verspreidt. Het modem kan namelijk gebruik maken van verschillende frequenties, om te voorkomen dat een bepaalde frequentie overbevolkt raakt waardoor het WiFi signaal erg traag wordt. Het beste modem voor snel internet dus.

Daarnaast krijg je bij NLE ook een gratis WiFi versterker wanneer je een abonnement afsluit. Zodat het WiFi signaal vanuit het hele huis te bereiken is en ook zelfs vanuit je tuin.

Aanbod alles in 1 abonnementen NLE

NLE biedt alles in 1 abonnementen welke bestaan uit internet, televisie en vaste telefonie, maar je kunt dit samenstellen naar wens. Zo dien je altijd internet af te nemen, maar kun je televisie en vaste telefonie ‘uitzetten’ als je hier geen gebruik van wilt maken. Hieronder zie je welke opties er zijn om een alles in 1 pakket samen te stellen dat precies bij jouw situatie past.

Internet

Internetten kun je bij NLE via het kopernetwerk of via het glasvezelnetwerk van KPN. Over het algemeen kun je met glasvezel internet hogere snelheden behalen, maar dan moet je wel aangesloten zijn op dit netwerk. NLE geeft je hierover goed advies. Wanneer je je postcode hebt ingevuld bij de aanvraag, krijg je direct een advies over de haalbare snelheid op jouw locatie en worden ook enkel de pakketten getoond die hierbij passen. Zeer eerlijk en transparant.
In totaal biedt NLE 4 verschillende soorten internet pakketten aan. Dit zijn:

 • Standaard internet op het kopernetwerk: 50Mb/s downloadsnelheid & 5Mb/s uploadsnelheid voor €29,95 per maand
 • Glasvezel internet: 50Mb/s voor €43,50 per maand
 • Glasvezel internet: 100Mb/s voor €51,- per maand
 • Glasvezel internet: 500Mb/s voor €67,50 per maand

Televisie

Wanneer je kiest voor televisie, kies je voor interactieve TV van KPN. Dit is een dienst waarmee je een programma tijdens een uitzending kunt pauzeren, gebruik kunt maken van programma gemist en gebruik kunt maken van de App zodat je ook op je tablet of smartphone TV kunt kijken. Dit zit standaard in het alles in 1 pakket en kost niets extra’s.
Je kunt wel zelf voor extra’s uitbreidingen van het pakket kiezen:

 • Een extra TV ontvanger: €4,- p/m
 • Onbezorgd opnemen: €5,- p/m
 • TV Plus voor €10,- p/m (36 extra zender, programma gemist tot 10 dagen terugkijken, 20 films kijken)

Daarnaast kun je ook nog voor extra zenderpakketten kiezen:

 • Fox Sports Eredivisie: €7,50 p/m
 • Fox Sports Internationaal: €12,50 p/m
 • Fox Sports Totaal: €15,- p/m
 • Ziggo Sport Totaal: €15,50 p/m
 • Kids pakket: €5,- p/m
 • Erotiek pakket: €12,50 p/m
 • Videoland Unlimited: €8,99 p/m
 • Film 1: €15,50 p/m
 • Duits pakket: €2,50
 • Turks pakket: €7,50 p/m
 • Hindi pakket: €15,- p/m

Telefonie

Wanneer je kiest voor bellen via vaste telefonie, heb je de keuze uit 3 abonnementen:

 • Bellen onbeperkt vast: Onbeperkt bellen naar vaste nummers binnen Nederland voor €5,- p/m
 • Bellen onbeperkt mobiel: Onbeperkt bellen naar mobiele nummers binnen Nederland voor €5,- p/m
 • Bellen onbeperkt buitenland: Onbeperkt bellen naar vaste nummers in 40 landen voor €5,- p/m

Ervaringen/reviews van klanten van NLE

Aangezien NLE nog maar sinds oktober 2016 actief op de markt, waardoor ervaringen van klanten op een korte periode gebaseerd zijn. Ondanks deze korte periode heeft de provider wel al de prijs voor ‘Beste Alles in 1 provider van 2016’ binnen gesleept. Dit belooft veel goeds voor de toekomst.
Wat zijn jouw ervaringen met alles in 1 provider NLE? Laat het ons weten in een reactie onderaan deze pagina.