Internet afsluiten bij Online.nl? Online.nl kunt u alles gemakkelijk online regelen. Op het gebied van alles in 1 pakket bent u verzekerd van goede kwaliteit internet omdat Online.nl gebruik maakt van het netwerk van KPN.

Wilt u gebruik maken:

  • Van de gratis overstapservice?
  • Installatie door professionals?
  • En het meest complete zenderpakket?

Dan past Online.nl bij u!

Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Online.nl internet & internet vergelijken

Internet is in dit tijdperk niet meer weg te denken uit de dagelijkse realiteit. Daarom is het kiezen van de meest geschikte provider geen eenvoudige keus. U moet in overweging nemen; welke internetsnelheid heb ik nodig, wat is de betrouwbaarheid van het netwerk en natuurlijk is de prijs een factor die in overweging genomen moeten worden.

In het onderstaande overzicht kunt u de abonnementen van Online.nl onderling vergelijken. Als u Online.nl abonnementen wilt vergelijken met andere providers kunt u deze aan de linkerkant aanvinken.

Online.nl pakketten voor internet

Online.nl heeft om het gemakkelijk te maken 3 pakketten voor u samengesteld. Ieder pakket bevat het internet van KPN en biedt u daarom een zeer gedegen snelheid tot 100 Mbps downloadsnelheid en 30 Mbps uploadsnelheid. Bij Online.nl krijgt u een wifi-modem in bruikleen.

Mocht u gebruik kunnen maken van glasvezel dan kan de snelheid oplopen tot 200 Mbps, zowel in download- als uploadsnelheid.

TIP: Maak altijd gebruik van de snelheidscheck, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als internetsnelheden niet behaald kunnen worden. Dit is afhankelijk van de plaats waar u woont.

De kosten van de pakketten zijn:

  • Internet eerste 6 maanden € 24,- daarna € 34,-
  • Internet & TV eerste 6 maanden € 35,- daarna € 45,-
  • Internet, TV & Bellen eerste 6 maanden € 35,- daarna € 45,-

Online.nl alles in 1 pakket

Online.nl zijn alles in 1 pakket heeft 85 TV zender waarvan 52 in HD te zien zijn. Een goede toevoeging die Online.nl in dit pakket zit Fox Sports Eredivisie 1,2 en 3. Programma’s kunnen opgenomen worden, gepauzeerd en teruggekeken worden. Doordat Online.nl gebruik maakt van de TV diensten van KPN kunt u ook TV kijken via een app.

Internetsnelheid Online.nl

De internetsnelheden van Online.nl kunnen maximaal reiken tot 200 Mbps indien u gebruik kunt maken van glasvezel. Kunt u geen gebruik maken van glasvezel kunt u een maximale internetsnelheid halen van:

  • Downloadsnelheid 100 Mbps
  • Uploadsnelheid 30 Mbps

Mocht u willen weten wat u maximale internetsnelheden zijn, kunt u de snelheidscheck van Online.nl gebruiken.