Tele2 biedt geen alles in 1 pakketten (of andere soort pakketten voor thuis) meer aan. Klanten worden verwezen naar T-Mobile. Toch interesse in een dergelijk pakket? Kies dan voor een andere provider en/of bekijk de pakketten van T-Mobile hier.

Alles in 1 afsluiten bij Tele2? Tele2 zorgt ervoor dat het pakket altijd bij u past. Tele2 regelt voor u een kosteloze overstap om van u van uw huidige provider te ontdoen. Het gekozen pakket kan per maand gewijzigd worden. Heeft u in januari behoefte om een hogere internetsnelheid te hebben of een ander tv-pakket wilt hebben is dat bij Tele2 mogelijk. Mocht u wijzigingen in het pakket aanbrengen sluit u wel een jaarabonnement af.

Wilt u meer weten over het aanbod van Tele2, lees dan de informatie op deze pagina.

Tele2 internet & internet vergelijken

Dagelijks gebruik van internet is een vanzelfsprekendheid geworden. De keuze maken van de meest geschikte provider is daarom belangrijk. De juiste keuze kunt u maken als u bepaald wat voor u belangrijk is. Is internetsnelheid, betrouwbaarheid van het netwerk, de prijs belangrijk of zoekt u naar een geschikte combinatie van aspecten.

Om u in een oogopslag te kunnen tonen of Tele2 voor u geschikt is kunt u gebruik maken van het onderstaande overzicht. Waarin niet alleen abonnementen van Tele2 onderling vergeleken kunnen worden, ook kunt u vergelijken met andere providers. Het vergelijken met andere providers kunt u deze doen door aan de linkerkant de gewenste providers aan te vinken.

Tele2 pakketten voor internet

Tele2 biedt u de mogelijkheid uit 3 verschillende pakketten aan die internet bevatten. Heeft u enkel behoefte aan internet dan is Tele2 u ideale provider. Al vanaf € 22,- per maand biedt Tele2 een downloadsnelheid tot 20 Mbps en een uploadsnelheid van 8 Mbps. Mocht u boven deze snelheden willen komen, bent u aangewezen op T-mobile de partner van Tele2.

Kiest u voor Internet & TV van Tele 2, krijgt u naast de gebruikelijke internetsnelheden ook een TV aansluiting, de eerste 6 maanden voor slechts € 22,- per maand. De resterende 6 maanden vervalt de korting van € 10,- en betaald u € 32,- Bij Tele 2 kunt u kiezen voor een ‘light’ zenderpakket en een ‘basis’ zenderpakket. Bent u een gemiddelde televisiekijker dan kunt u uit de voeten met het light pakket. Dit bevat de 30+ zenders met onder andere de 20 meest populaire zenders. Kiest u voor het basis zenderpakket dan heeft u de beschikking tot 50+ zenders.

TIP: Maak altijd gebruik van de snelheidscheck, dit voorkomt niet alleen dat u voor verrassingen komt te staan als internetsnelheden niet behaald kunnen worden. Het uitvoeren van een snelheidscheck doe u eenvoudig en snel door het invoeren van uw postcode.

Tele2 alles in 1 pakket

Het alles in 1 pakket van Tele2 bevat Internet, TV & Bellen de eerste 6 maanden slechts € 28,- per maand. Na deze periode vervalt de korting en betaald u € 48,- per maand. Als u een kiest voor Tele2 als provider bepaald u zelf welke zenders u wilt ontvangen door te kiezen uit het ‘light’ zenderpakket en het ‘basis’ zenderpakket. Mocht dit niet genoeg zijn bestaat de optie om het zenderpakket uit te breiden. Uitbreiden naar Fox Sports is niet mogelijk. Als echte sportliefhebber behoort het uitbreiden naar Ziggo Sport wel tot de mogelijkheden.

Verder behoort het tot te mogelijkheden om TV te kijken via de Online TV app, heeft u toegang tot de videotheek waarin films en series gehuurd kunnen worden.

Mocht u onverwacht een programma hebben gemist? Bij Tele2 kunt u tot 10 dagen programma’s op NPO1, NPO2 en NPO3, SBS6, Net5 en Veronica terugkijken.

Internetsnelheid Tele2

De maximale internetsnelheid van Tele2 ligt op 20 Mbps is het op u adres mogelijk om een hogere internetsnelheid te halen? Bent u aangewezen op het internet van T-mobile. T-mobile is samenwerkingspartner van Tele2.

Tele2 Extra’s

Heeft een mobiel abonnement van samenwerkingspartner T-mobile? Kunt u aanspraak maken op aantrekkelijke voordelen!

  • Gratis hogere internetsnelheid
  • Gratis TV pakketten ter waarde van € 7,50
  • Gratis extra mobiele data
  • Korting op je mobiele abonnement