Het bedrijf VodafoneZiggo is in 2017 opgericht en is een samenwerking tussen Vodafone en Ziggo. VodafoneZiggo is een Nederlands bedrijf en biedt zowel alles in 1 pakketten als mobiele telefonie aan. Het aanbod van Ziggo internet, tv en bellen wordt namelijk gecombineerd met het aanbod mobiele telefonie van Vodafone. Dit zorgt voor:

✔️ Stabiel & snel internet thuis (Ziggo is al 7 jaar op rij de beste internet provider)
✔️ Groot aanbod TV-zenders van Ziggo
✔️ Sterk mobiel internet van Vodafone
✔️ Mooie combi-voordelen en extra’s

Je ontvangt bij Vodafone & Ziggo korting en voordelen door ze te combineren. Lees hieronder meer over VodafoneZiggo Alles in 1 & mobiele telefonie!

Vodafone & Ziggo Alles in 1 vergelijken

Wanneer je interesse hebt in VodafoneZiggo alles in 1, zul je merken dat dit momenteel nog gewoon onder de naam van Ziggo wordt gedaan. Hoewel Ziggo en Vodafone dus wel samenwerken, wordt je op het gebied van internet, tv en bellen doorverwezen naar Ziggo. Daarom tonen wij hieronder ook het aanbod alles in 1 abonnementen van Ziggo.

Ziggo Alles in 1 bestaat uit drie pakketten: Alles-in-1 Start, Alles-in-1 Complete en Alles-in-1-Max. Je kunt echter ook kiezen voor een combinatie van TV + internet of voor alleen internet. In onderstaande vergelijker kun je eenvoudig filteren op basis van jouw wensen en behoeften, zoals soort pakket en internetsnelheid.Meer informatie over provider Ziggo? Bekijk daarvoor onze Ziggo internet pagina.

Voordelen van Ziggo & Vodafone combineren

Waar Ziggo kabeltelevisie- en internet aanbiedt, staat Vodafone bekend om de mobiele telefonie. Door Ziggo met Vodafone te combineren, kun je profiteren van mooie voordelen voor zowel internet en tv als mobiele telefonie. Dit wordt hieronder besproken.

Voordelen tv en internet

Met deze Vodafone & Ziggo aanbieding ontvang je de volgende voordelen op je Ziggo pakket:

✔️ Gratis extra tv-pakket naar keuze
✔️ Gratis Veilig Online Pakket

Extra tv-pakket

Met de combinatie krijg je een gratis tv-pakket naar keuze. Je kunt kiezen uit Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series L en Ziggo Kids. Elke maand kun je overigens van pakket wisselen.

Veilig Online Pakket

Verder ontvang je gratis het Veilig Online Pakket. De waarde hiervan is €6,95. Met het Veilig Online Pakket beveilig je tot wel 20 apparaten. Hieronder vallen onder andere laptops, desktops, smartphones en tablets.

Voordelen mobiele telefonie

Door je Vodafone abonnement & Ziggo thuis te combineren, ontvang je de volgende voordelen op je Vodafone sim only:

✔️ Korting tot €5
✔️ Dubbele data

Vodafone & Ziggo Korting

Je ontvangt tot €5 korting op je Vodafone sim only abonnement. De totale korting hangt af van het abonnement waar je voor kiest. Zo ontvang je €2,50 korting op elk Vodafone Start abonnement en €5 korting op elk Vodafone Red abonnement.

Dubbele data

Voor zowel alle Start als alle Red abonnementen wordt je mobiele databundel elke maand verdubbeld. Dit geldt voor je hele adres, waardoor elke bewoner profiteert van dubbele data!

Hoe lang is deze VodafoneZiggo aanbieding geldig?

Er is van deze combi-voordelen geen einddatum bekend. De voornaamste reden hiervoor is dat het hier gaat om een langdurige samenwerking. De Vodafone & Ziggo korting en voordelen die je ontvangt, behoren dus eigenlijk niet tot een ‘actie’. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze voordelen binnenkort aflopen.

Het zou wel kunnen zijn dat de voorwaarden van deze combivoordelen worden aangepast. Er zouden dus andere kortingen en gratis extra’s kunnen gelden. Indien dit het geval is, zullen wij dit snel bekend maken en de aangepaste voorwaarden hier weergeven.

Netwerk Vodafone en Ziggo: GigaNet

Hoewel Ziggo en Vodafone dus nog wel als aparte bedrijven bestaan, zijn het dochterondernemingen van VodafoneZiggo. Samen hebben de providers een krachtig netwerk ontwikkeld, genaamd GigaNet. Dit combineert het mobiele netwerk van Vodafone en het vaste (thuis) netwerk van Ziggo. Hiermee richt VodafoneZiggo zich vooral op de toekomst, door mobiele & vaste verbindingen te combineren en meer focus te leggen op IoT (Internet of Things).

Internetsnelheden vast en mobiel

Het nieuwe netwerk zorgt ook voor hogere internetsnelheden, zowel voor vast als mobiel. Uiteraard wordt hierbij de focus gelegd op het 5G-netwerk. Hieronder zie je de internetsnelheden. Let wel op: de internetsnelheden die hieronder worden genoemd, zijn maximale snelheden die onder ideale omstandigheden gelden.

Internetsnelheid vast (Ziggo)

Benieuwd naar de snelheden van Ziggo Alles in 1 (of internet en internet & tv) pakketten? Hieronder zie je de huidige internetsnelheid van vast internet thuis van Ziggo:

  • Maximaal 1000 Mbit/s download- en 50 Mbit/s uploadsnelheid. Dit is echter niet overal beschikbaar. De volgende optie is maximaal 500 Mbit/s download- en 40 Mbit/s uploadsnelheid.

Internetsnelheid mobiel (Vodafone)

Hieronder zie je de huidige internetsnelheid van het mobiele netwerk van Vodafone:

  • 5G heeft tot 1 Gbps download- en 112,5 Mbps uploadsnelheid
  • 4G+ heeft tot 350 Mbps download- en 100 Mbps uploadsnelheid
  • 4G heeft tot 100 Mbps download- en 37,5 Mbps uploadsnelheid