Telfort biedt geen alles in 1 pakketten meer aan. KPN en Telfort zijn samengegaan, waardoor Telfort nu KPN is. Bekijk op onze KPN pagina de alles in 1 en internet abonnementen van KPN.

Telfort is een provider die meerdere vaste en mobiele diensten aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor losse diensten als Telfort internet, Telfort mobiel of Telfort TV, maar je bespaart geld als je dit samenvoegt tot 1 pakket! Kies je voor alles in 1 van Telfort? Of voor Telfort internet en TV? Dan profiteer je van de vele services die Telfort je biedt. Denk bijvoorbeeld aan glasvezel internet, aantrekkelijke Telfort Thuis pakketten, gratis programma’s terugkijken, Live TV pauzeren en CombiVoordeel! Op deze pagina lees je alles over de Telfort alles in 1 pakketten.

✓ NU TIJDELIJK 6 MAANDEN VOOR €29,-
✓ Gratis monteur voor vast bellen!
✓ Profiteer van CombiVoordeel
✓ Kies uit verschillende extra pakketten
✓ Goedkope alles in 1 dienst via het betrouwbare & snelle KPN Netwerk

Telfort alles in 1 pakket vergelijken

Hieronder in de vergelijker zie je alle alles in 1 pakketten van telfort. Zit er iets voor jou tussen? Meer informatie over telfort lees je hieronder op de pagina.

Meer over Telfort alles in één

Telfort Thuis heeft een mooi alles in 1 pakket, voor een zeer goedkoop tarief. Een standaard alles in 1 pakket van Telfort kost maandelijks €42,50 en nu betaal je TIJDELIJK de eerste 6 maanden slechts €29.- ! Telfort is een dochteronderneming van KPN en maakt daarom voor haar diensten gebruik van dit netwerk, wat staat voor een snel en betrouwbaar netwerk.
Naast dit standaard pakket heb je de keuze om extra’s aan je alles in 1 pakket toe te voegen. De verschillende diensten worden hieronder besproken.

Profiteer van EXTRA Voordeel met het CombiVoordeel en geniet van de vele extra’s

Telfort TV kijken

Of je nou kiest voor Telfort TV als losse vaste dienst of in een Telfort alles in één pakket, dan krijg je standaard een abonnement op interactieve TV. Dit houdt in:

  • Toegang tot meer dan 60 zenders, waarvan er 45 zenders in HD kwaliteit geleverd worden (als er minimaal 11 mbps downloadsnelheid gehaald kan worden op jouw adres).
  • Maak gebruik van Live TV pauzeren & tot 7 dagen alle programma’s terugkijken.
  • Kijk TV op AL je schermen! Met Telfort TV Online kun je op al je devices (via de app) TV kijken.
  • Inclusief 1 TV ontvanger

Je krijgt 1 TV ontvanger in bruikleen bij dit abonnement. Je kunt er wel TV ontvangers bij bestellen. Dit kost maandelijks €5,- per TV ontvanger extra en het is afhankelijk van je adres hoeveel ontvangers je kunt aansluiten.

Extra opties voor Telfort TV
Als je een Telfort alles in 1 pakket afsluit, kun je naast het standaard TV pakket ook kiezen voor extra’s, om de dienst echt naar jouw wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Het opnemen pakket: Hiermee kun je programma’s van de Live TV opnemen en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Dit kost €5,- per maand bovenop de standaard abonnementsprijs.
  • Extra zenders: Bij Telfort TV kun je kiezen voor vele extra zenderpakketten. Denk aan FOX Sports Eredivisie of Compleet, het Kidspakket, Ziggo Sport, Duitse TV, Film1 etc. De exacte pakketten kun je zien wanneer je in de bovenstaande vergelijker op een (willekeurig) pakket klikt.

Telfort internet bij je alles in 1 abonnement

Telfort staat bekend om haar snelle internet. De provider kan namelijk een internetsnelheid bereiken van maximaal 200 Mbps. Van welke internetsnelheid jij kunt profiteren is afhankelijk van het adres waar je op woont. Je kunt hierachter komen door de postcodecheck in de bovenstaande vergelijker te doen. Door je postcode en huisnummer in te vullen, krijg je de alles in 1 pakketten in beeld die op jouw adres van toepassing zijn.

Het standaardpakket biedt een downloadsnelheid van 50 mbps en een uploadsnelheid van 5 mbps. Voor huishoudens is dit internet vaak snel genoeg om bijvoorbeeld films te kunnen streamen, gamen, skypen of gewoon browsen op meerdere apparaten tegelijk.

Telfort glasvezel

Wil je nog sneller internet bij je Telfort alles in 1 abonnement? Dat is mogelijk als er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Dan kan je internetsnelheid opgevoerd worden naar maximaal 200 mbps download- én uploadsnelheid. Dit is ideaal als je met meerdere apparaten tegelijk grote online games speelt of grote bestanden snel wilt uploaden. Ook voor de zakelijke markt is internet van Telfort een aantrekkelijk aanbod.

Telfort bellen

Bij het alles in 1 abonnement van Telfort hoort vast bellen. Kies je voor vast bellen? Dan krijg je een gratis telefoonnummer waarmee je voordelig kunt bellen naar Nederlandse, maar ook buitenlandse nummers. Ook profiteer je van de gratis voicemaildienst, zodat je geen gesprekken hoeft te missen.
Steeds minder mensen maken gebruik van vaste telefonie, omdat mobiel bellen tegenwoordig ook heel goedkoop is en net zo makkelijk! Wil je eigenlijk niet meer vast bellen? Dan kun je ook kiezen voor een Internet en TV pakket / abonnement. Dit kun je naar wens combineren met een Telfort mobiel abonnement. Dan profiteer je ook nog eens van het CombiVoordeel!

Combivoordeel met Telfort mobiel

Heb jij naast het telfort alles in 1 abonnement ook een Telfort mobiel abonnement? Dan kun je profiteren van extra combivoordeel! Dit houdt in dat je gratis extra’s krijgt van Telfort, als beloning voor het feit dat je zo’n trouwe klant bent. Je profiteert van Combivoordeel zolang als je mobiele en vaste diensten blijft combineren. Je kunt je cadeautjes zelf uitkiezen, zodat Telfort zeker weet dat jij hier blij mee bent. De mogelijke cadeautjes zijn:

  • €5,- korting op je Telfort Thuis abonnement
  • 2x Zoveel minuten en MB’s op je mobiele abonnement. Allemaal GRATIS
  • Gratis FOX Sports Eredivisie
  • Gratis opnemen pakket

Heb je nog geen Telfort mobiel abonnement, maar wil je wel je voordeel doen met het combivoordeel? Check dan eens bij je huidige provider wanneer jij kan opzeggen!